Skip to main content

Welkom bij
Birkman Nederland

Wat kunnen we voor je doen?

Birkman Nederland

Torenallee 20 (Strijp-S)
Kamer 5.006
5617 BC Eindhoven

 +31 (0)40 34 00 138
 info@birkman.nl

Stel je vraag aan ons

Marcel van der Loo

Directeur Birkman Nederland

Marcel van der Loo

Snelheid geven aan wezenlijke verandering

Ik ben directeur van Birkman Nederland. Je kunt mij vragen stellen over de wetenschappelijke achtergrond van De Birkman Methode. Daarnaast leid ik nieuwe en al gecertificeerde Birkman Professionals op. Ik ben afgestudeerd als onderwijskundige. Daarna werkte ik als adviseur, (HR-)manager en bestuurder binnen diverse ondernemingen. Eind 2017 nam ik het stokje over van Jan Brandenbarg als directeur van Birkman Nederland.


Birkman Consultancy

Bas van Loon

Zet in beweging

Je kunt bij mij terecht voor sales, consultancy en maatwerktoepassingen met de Birkman Methode. Ik word vrolijk als ik je mag helpen met jouw leer- en ontwikkelingsvragen (HRD). Als onderwijskundig organisatieadviseur met 20 jaar Birkman-ervaring, verken ik graag met jou de toepassingsmogelijkheden van Birkman bij loopbaanonderzoek, persoonlijke-, team,- talent- en leiderschapsontwikkeling. Wedden dat het diepgaande zelf- en sociaal inzicht van de Birkman Methode voor jou, je team en organisatie versneld leidt tot beweging en verhoging van kwaliteit in leven, studie en werk?


Liesbeth Prins

Contactpersoon Birkman Professionals

Liesbeth Prins
Ik ben officemanager en aanspreekpunt voor alle Birkman Professionals (in de dop). Ik ben oplossingsgericht, adequaat en snel. Mail me gerust met jouw vragen over facturen, Birkman-rapporten, trainingsprogramma’s en andere administratieve zaken.