Skip to main content

Het begint met jouw perceptie
en eindigt met meer tevreden klanten

Birkman Professional
worden?

Birkman-oplossingen vallen of staan met de kwaliteit van de terugkoppeling en coaching. We beschikken over een groot netwerk van ervaren, gecertificeerde adviseurs met allerlei achtergronden. Wat ze bindt is hun nieuwsgierigheid, nee drang, om meer te weten van de rol van persoonlijkheid in het leven. 

Verrijken, versnellen en verdiepen

Ben je coach, loopbaanadviseur, psycholoog, business consultant, organisatieadviseur of manager? Communicatieadviseur, ondernemer of ‘gewoon’ iemand die met mensen werkt? Wil je je diensten verrijken, versnellen en verdiepen met Birkman? Sluit je dan aan bij ons netwerk van gecertificeerde professionals.

Drie niveaus van certificering

We bieden drie niveaus van certificering: Signature, Advanced en Master. Ook jij raakt niet snel uitgekeken op de mogelijkheden. Kernpunt blijft dat we samen met je onderzoeken hoe je verder kijkt dan de rapportages en mensen helpt om opnieuw en zonder oordeel naar zichzelf te kijken.

Vrijblijvend de folder of de technische manual ontvangen?

De Birkman Signature training is geaccrediteerd door de International Coaching Federation en de Society for Human Management (SHRM).

Geen andere methode kan dit diepgaande, versnelde zelfinzicht bieden vanuit een database met bijna 16 miljoen mensen wereldwijd. Wetenschappelijk gezien is de validiteit en betrouwbaarheid geborgd. Birkman wordt niet voor niets gezien als dé gouden standaard onder de zelfbeoordelings­instrumenten.