Birkman rapporten

Het Birkman Signature Basic Rapport is het enige rapport dat je direct via de website kunt aanschaffen. Het Basic Rapport is een laagdrempelige manier om kennis te maken met De Birkman Methode.

Na bevestiging van jouw bestelling ontvang je binnen maximaal 4 uur een vragenlijst (per mail). Deze vul je in. Na een halve dag tot uiterlijk twee werkdagen, ontvang je jouw Basic Rapport per mail.

Birkman Signature Rapport

Het Birkman Signature Rapport is hét meest uitgebreide rapport dat we aanbieden. Het is ons paradepaard van de dieptepsychologie, dat een uiterst veelomvattende beschrijving van jouw persoonlijkheid oplevert.

Een Birkman Signature Rapport wordt alleen na persoonlijk contact aangevraagd – en wordt altijd teruggekoppeld door een Birkman Professional tijdens een 1,5 uur durend terugkoppelingsgesprek.

Birkman Mindset Rapport

Het Birkman Mindset Rapport is eigenlijk een vervolg op het Birkman Signature Rapport. Voor iedereen die nog een stapje verder en een sprong dieper wil. Het Birkman Mindset Rapport leert je – door zorgvuldige terugkoppeling van een Birkman Professional – grip te krijgen op je eigen percepties.

Informeer naar de mogelijkheden.

Inloggen voor Birkman Professionals

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.