}

Trainingen voor Birkman professionals

Ter bewaking van de kwaliteit van de uitleg en een goede interpretatie van de data, organiseren we in samenspraak met Birkman International het hele jaar door bijscholingen voor onze professionals.

Trainingen

Samenvatting van de Birkman dag in Amsterdam
Perspective training
19 & 20 juni 2018 — Utrecht, Hotel Mitland — 16 punten

Naast Jan Brandenbarg komt ook Claire Keogh trainen. De training zal dus in twee talen worden gegeven. Zowel Engels als Nederlands.
Meer informatie & inschrijven

Birkman Signature Booster
26 september 2018, 13.00 - 16.30 uur — Midden van het land — 4 punten

Tijdens deze middag leer je de Why, What en en How van het nieuwe Birkman Signature rapport. Er is namelijk meer nieuws te melden hierover dan enkel de nieuwe benamingen. Zorg dat je hier goed mee om kunt gaan!
Meer informatie & inschrijven

Birkman Signature Certification Training
2, 3, 4 oktober 2018 — Utrecht, Hotel Mitland — 12 punten

De Birkman Signature training is een 3 daagse training voorzien van online ondersteuning. Voorafgaande aan de cursus moet je rekening houden met het doen van voorwerk. De prijs van de training is € 3.400,-- (exclusief 21% btw).
Meer informatie & inschrijven

Birkman Teams
30 oktober 2018 — Midden van het land — 8 punten

Tijdens deze bijeenkomst leer je en deel je op welke wijze Birkman in teamontwikkeling en team trainingen kan worden gebruikt. De prijs van de training is € 650,-- (exclusief 21% btw).
Meer informatie & inschrijven

Birkman & Leiderschap
27 november 2018 — Midden van het land — 8 punten

Birkman gekoppeld aan leiderschap. Welke leiderschapsvisies zijn actueel en hoe kun je Birkman hierbij gebruiken. De prijs van de training is € 650,-- (exclusief 21% btw).
Meer informatie & inschrijven

Birkman Round Table
22 november 2018 — Midden van het land — 8 punten

Een dag training met een sterk intervisie karakter. Deelnemers dienen zelf een casus in om te bespreken. Verder wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen bij Birkman. De prijs van de training is € 650,-- (exclusief 21% btw).
Meer informatie & inschrijven