Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is er voor jou als je vastloopt in je werk, of juist óók voor als je je proactief wilt ontwikkelen. Steeds meer mensen vragen zich dan ook openlijk af wie ze zijn, wat ze willen en waarom ze dat eigenlijk willen.

De Birkman Methode ondersteunt je met re-integratie, 2e spoor, outplacement, loopbaan– en vitaliteitscoaching naar een voor jou geschikte baan, in een omgeving waarin jij je thuis voelt en waar je met plezier, en duurzaam aan het werk kunt gaan.

Loopbaanbegeleiding en De Birkman Methode

Wil je beter inzicht in je eigen talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid? Dat kan met het zelfbeoordelingsinstrument / persoonlijkheidsinstrument van De Birkman Methode. Via een gedegen zelfanalyse breng je je eigen sterktes en zwaktes en (soms onbenutte) mogelijkheden in kaart. Zodat je aan de hand daarvan tot jouw unieke aanbod in de markt kunt komen.

Verzeker jezelf van succes op de lange termijn

Van het kiezen van een opleiding tot het veranderen van loopbaan, we zijn – als mensen – bewust of onbewust altijd vastbesloten om werk na te streven dat resoneert met wie we (denken te) zijn. Het begrijpen van onze gedragskenmerken is van fundamenteel belang om een carrière te kiezen die inspeelt op onze sterke punten en aansluit bij onze fundamentele percepties.

De zeer bruikbare persoonlijkheidsinzichten van De Birkman Methode stellen individuen in staat om te navigeren naar een professionele rol die aansluit bij hun interesses, passies en persoonlijkheid voor een duurzame loopbaantevredenheid.

Ontdek De Birkman Methode

    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Birkman Nederland.

    Inloggen voor Birkman Professionals

    ×
    Product added to cart

    Geen producten in de winkelwagen.