Consultancy

De Birkman Methode© implementeren in jouw organisatie…
Sneller ontwikkelen.
Sneller succes.

Birkman Consultancy heeft haar eigen adviseurs in dienst. Stuk voor stuk getrainde professionals met meerdere jaren ervaring. Organisatieadviseurs die inzetten op resultaten.

Birkman is meer – véél meer – dan ‘slechts’ een persoonlijkheidstool en zelfbeoordelingsinstrument. Voor slimme organisaties is Birkman de toekomst. Daarom zijn er steeds meer organisaties die De Birkman Methode© volledig integreren in hun bedrijfsprocessen. Denk dan bijvoorbeeld aan Human Resource Management & Human Resource Development, maar ook aan Birkman tijdens de implementatie van nieuwe technologieën (het zijn immers de mensen die de technologie moeten gaan gebruiken), aan leiderschapsontwikkeling en aan Birkman op de communicatieafdeling.

Neem direct contact op met Birkman Consultancy

Bas van Loon is het aanspreekpunt voor Birkman Consultancy. Je kunt je vragen aan hem stellen en/of contact opnemen voor een persoonlijke kennismaking. Hij staat je graag te woord!

Bas van Loon

E: bas@birkman.nl
T: +31 (0)6 553 05 268

Bas van Loon

Uitgelicht: HR(M)

Veel organisaties en bedrijven gebruiken inmiddels de zeer valide en betrouwbare Birkman methode en filosofie bij hun HRM en HRD activiteiten. Denk hierbij aan het inzetten van Birkman methode bij de gehele Employee Journey. Zeg maar bij de in-, door- en uitstroom van medewerkers in het bedrijf.

Birkman wordt ingezet bij het:

  • het werving en selectieproces (recruiting);
  • onboarden van nieuwe collega’s;
  • ontwikkelen van talent in het bedrijf;
  • uitvoering van de HR gesprekscyclus;
  • coachen en geven van loopbaanbegeleiding;
  • ontwikkelen van het team in het bedrijf;
  • verzorgen van outplacement.

Inloggen voor Birkman Professionals

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.