“Door het Birkman rapport en de uitleg van wat het inhield werd er bij mij iets in beweging gezet. De boodschap die er voor mij uitsprak was dat intrinsieke motivatie en iets doen waar je interesse ligt belangrijk is in je persoonlijk ontwikkeling. Door dat te doen kun je ook echt meerwaarde bieden aan anderen en kom je in een flow terecht. Birkman heeft mij aangespoord om verder te kijken en inmiddels ruim een jaar verder ben ik bijna klaar met mijn coaching opleiding, coach ik mensen iets waar ik veel energie van krijg.” 

 • Maddy Peters, Programma manager Doctorale educatie, TuDelft

“Telkens weer is de verbazing over de trefzekerheid van het rapport groot bij de coachees. Niet alleen voor degene die de vragenlijst heeft ingevuld is het een cadeau, maar ook voor mezelf. In een open en persoonlijk gesprek krijg ik een kijkje in de wereld van iemand anders.”

   • Joyce Dunnebier, Leaders for Solutions, Leiden

“In 2003 kwam ik op het spoor van ‘de Birkman methode’ en de inzichten die ik aangereikt kreeg over mijn eigen kwaliteiten, behoeften, stressgedrag en loopbaanoriëntatie voelden als ‘thuiskomen’. Het is het begin geworden van succesvolle inzet van Birkman in mijn coachpraktijk.”

 • Karen Bijland, Raaf en Koekoek, Tolkamer

“Op de Hotelschool Den Haag krijgt elke student een Birkman-rapport. Wij vinden het een uitstekend middel om het zelfinzicht te vergroten, én het inzicht in andere mensen. Dat vergroot de effectiviteit, persoonlijke en interpersoonlijk, van onze studenten.”

   • Dr. Debbie Tromp, Lecturer Research, International University Hotelmanagement, Den Haag

“De rapporten en de consultant van Birkman hebben me op belangrijke momenten in mijn loopbaan ondersteund, om zelf goed onderbouwde beslissingen te nemen.”

 • Anjo Marcelis, verandermanager HR ING Insurance Group, Almere

“De Birkman rapportage leverde een verrassend compleet beeld op van mijn kwaliteiten. Als een persoonlijke blauwdruk die richting geeft waar je naar op zoek bent bij anderen. Daarnaast kan het van nut zijn bij een sollicitatie of ontwikkelingsgesprek, om je gesprekspartner helder uit te leggen waar je kwaliteiten en valkuilen liggen. Een aanrader voor iedereen die in zijn persoonlijke ontwikkeling wil investeren.”

   • Erik Krepel

“Bij coachtrajecten werk ik standaard met de Birkman-methode. Het geeft zelfinzicht over stress en gedrag, perspectief en blinde vlekken. Welke kwaliteit neem jij als vanzelfsprekend aan, omdat je denkt dat anderen het net zo doen? In groepen heeft het een meerwaarde omdat de groepsleden elkaars behoeften beter leren begrijpen.”

 • Rik Bekking, coachingsbureau OTCP, Dronten

“Ik ben mij meer bewust geworden van mijn stressgedrag. Daardoor ben ik beter in staat dit gedrag te herkennen en hiermee op een handigere manier om te gaan.”

   • Romy Kellij, student Toegepaste Psychologie, Zeist

“Birkman heeft mijn leven veranderd, letterlijk. Dat door algemene vragen te beantwoorden zo’n gedetailleerd persoonlijkheidsprofiel gemaakt worden; het heeft me enorm verrast. De inzichten hebben mij uiteindelijk doen besluiten van carrière te switchen. Ik ben nog steeds blij met de genomen keuze, en doe mijn werk met veel plezier.”

 • Mark Jansen, technische dienst Archipel Zorggroep, Eindhoven

“Wij werken met de Birkman-rapportage in onze trainingen en coachingstrajecten. Het is een valide en betrouwbaar persoonsinstrument dat wij graag adviseren aan onze klanten. Deelnemers krijgen versneld en diepgaand inzicht in hun eigen gedrag en dat van anderen. Daarmee is Birkman een waardevol instrument om de ontwikkeling van mensen en organisaties te ondersteunen.”

   • Anja Goedkoop, trainingsbureau Boertien Vergouwen Overduin, Hilversum

Inloggen voor Birkman Professionals

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.