Birkman tijdens teamuitje

Wil jij De Birkman Methode inzetten tijdens je teamuitje?

Een teamuitje moet leuk zijn, maar óók functioneel – en leerzaam. En wat is er leuker én leerzamer dan De Birkman Methode? Als je het ons vraagt niks natuurlijk!

Kom dichter tot elkaar tijdens een dag waarop je elkaar eens anders ziet dan normaal. In dit geval op meerdere manieren, want we gaan aan de slag met percepties! Je leert elkaar nog beter kennen, waardoor je beter op elkaar ingespeeld raakt.

Hoe werkt het?

  1. Ieder teamlid krijgt van tevoren een online vragenlijst toegestuurd (De Birkman Methode questionnaire)
  2. Ieder teamlid krijgt na het invullen van die vragenlijst een persoonlijk Birkman Signature Rapport teruggekoppeld van een uur – van een Birkman Professional.
  3. Tijdens het teamuitje wordt er een group comprint (een uitdraai van de persoonlijkheidskenmerken van alle teamleden) meegenomen.
  4. Jullie gaan tijdens het teamuitje aan de slag met sport & plezier – naar keuze(!) – en wij faciliteren het leerzame gedeelte van die dag.

Teamuitje en teambuilding

Ieder jaar is het voor veel bedrijven en organisaties weer een uitdaging om een teamuitje te vinden dat uniek is EN voor alle teamleden leuk is. Bovendien wil je op zo’n dag plezier hebben en vooral vooruit kijken. Het één afsluiten en weer nieuwe doelen in het vooruitzicht.

Wij prijzen onszelf erom dat we De Birkman Methode op een unieke manier kunnen combineren met jullie dagje uit. Daarbij leveren we volledig maatwerk. En door Birkman bij jullie teamuitje te betrekken, geniet je niet alleen van de dag zelf, maar ook van de voor- en napret!

Ben je op zoek naar inspiratie over waar je Birkman allemaal mee zou kunnen combineren? Bekijk dan deze 50 populaire teamuitjes eens. Of neem direct contact op met ons, om gezamenlijk een programma op te stellen.

Teamuitje Birkman geel
Teamuitje Birkman blauw
Teamuitje Birkman blauw rood
Teamuitje Birkman groen

Inloggen voor Birkman Professionals

×
Product added to cart

Geen producten in de winkelwagen.