Professional worden?

Waarom werkt Birkman enkel met gecertificeerde professionals?


Birkman is niet zomaar een zelfbeoordelingsinstrument. Er zijn heel wat instrumenten in omloop die minder valide of betrouwbaar zijn. Een instrument is altijd zo functioneel als degene die er mee werkt. Daarom worden alle Birkman professionals jaarlijks her en gecertificeerd zodat de klanten de garantie hebben dat het instrument ook op een juiste manier wordt toegelicht en behandeld.

In Nederland zijn er 150 onafhankelijke professionals beschikbaar. Allen met specifieke kwaliteiten en expertises. voor Er zijn Birkman Certified professionals, Advanced certified Professionals en Master Certified Professionals voor diverse sectoren.

Mocht je een vraag hebben, neem contact op met ons en wij verwijzen je door naar een tweetal Birkman (Advanced) Professionals.

Wil jij ook kunnen werken met Birkman?

De Birkman Signature Certification Training is geschikt voor trainers, organisatieadviseurs, HRM-professionals en managers die bezig zijn met:

  • Individu: coaching, talent -/ loopbaan- ontwikkeling en leiderschapsprogrammaā€™s;
  • Team: coaching, teambuilding/ -ontwikkeling;
  • Organisatie: organisatieontwikkeling.

download de Birkman Signature Certificatie folder.

De eerstvolgende mogelijkheid om te kunnen leren werken is in September 2019.

De Birkman Signature training is geaccrediteerd door de internationale Coach Federation en de Society for Human Management (SHRM)

Icf
Icf
Shrm
Shrm