Geplande trainingen

Inschrijven trainingen

Voor onderstaande trainingen kunt u zich inschrijven.

Meer info

Workshop Perspectives

Donderdag 12 april 9.00 uur - 17.00 uur — Utrecht, Hotel Mitland — 8 punten

Workshop Perspectives (toelating tot perspectives certificatie training) Omdat de toelatingseisen voor de Perspectives Training vanuit Houston hoog zijn: (meer dan 5 jaar ervaring en tenminste 10 rapporten per jaar + twee advanced trainingen) organiseren we op donderdag 12 april 2018 een workshop die het mogelijk maakt toch in te schrijven voor de training in juni, ook wanneer je nog niet voldoet aan de formele eisen. Ben je geïnteresseerd, neem dan even contact op.

Meer info

Birkman Signature Training

20, 21, 22 maart 2018 — Utrecht, Hotel Mitland — 12 punten

De Birkman Signature training is een 3 daagse training voorzien van online ondersteuning. Vooraf aan de cursus moet u rekening houden met het doen van voorwerk. U krijgt online theorie en oefeningen aangeboden ter voorbereiding op de training. U wordt daarna in 3 dagen opgeleid tot Birkman Certified Professional en krijgt toegang tot alle beschikbare rapporten in de Signature Suite. U blijft gecertificeerd door verwerving van een jaarlijks aantal, door Birkman vastgestelde, leerkredieten. (Birkman Learning Credits).

Meer info

Perspectives Training

19 & 20 juni 2018 — Utrecht, Hotel Mitland — 16 punten


Meer info

Birkman dag

Maandag 5 maart 2018, 14.00 - 17.30 uur — — 4 punten

Op maandag 5 maart houden we weer onze jaarlijkse Birkmandag. Dit jaar wat later in het jaar omdat op 2, 3 en 4 februari in Atlanta de Birkman conferentie wordt gehouden. We kunnen jullie dan meteen voorzien van al het nieuws en de toekomstige ontwikkelingen.