Consultant worden

Birkman consultant worden kan via het volgen van de officiele Birkman Certification Training. Dat kan uiteraard in de Verenigde Staten maar sinds 1995 ook in Nederland.

Birkman International hecht grote waarde aan het professioneel benutten van de informatie die in de vele rapportages wordt verstrekt. Vandaar ook dat een rapport nimmer zonder gedegen uitleg aan cliënten mag worden gegeven. Er zijn in Nederland zo'n 90 officiële Birkman consultants die dat mogen doen. Vraag degene die u uitleg geeft dan ook altijd of hij over een geldige licentie beschikt. Birkman consultants worden individueel gecertificeerd. Er bestaan geen bedrijfslicenties, alleen individuen zijn opgeleid en gerechtigd om Birkman als methode in te zetten

Het is mogelijk om ook zelf Birkman-consultant te worden. Wanneer u anderen professioneel adviseert, coacht en begeleidt is de Birkman-methode een uitstekend onafhankelijk feedbackinstrument.

Door het succesvol volgen van de Birkman Level 1 Certification Training krijgt u de bevoegdheid om een jaar met de methode te werken. Birkman consultants moeten hun kennis up-to-date houden door Birkman ervaring op te doen en door opleiding en intervisie activiteiten te volgen.

Via het contactformulier kunt u het programma en een inschrijfformulier aanvragen. We nemen dan telefonisch contact met u op. U kunt ook direct bellen met Liesbeth Prins: 06 10 31 57 51. Uiteraard kunnen sommigen trainingen ook incompany worden georganiseerd, wanneer er tenminste 7 interne deelnemers zijn.

“Birkman is een niet te manipuleren methode, waar je een leven lang profijt van hebt. Uniek door het inzicht in de behoeften van het individu ten opzichte van de wereld om zich heen.”

drs. Ellen Goedings drs. Ellen Goedings
psycholoog @ psychologenpraktijk PUUR en programmamanager@politieacademie